28 Nisan 2011 Perşembe

Hepsi Gerçek

İnternet alan adlarında kullanılması istenmeyen kelimeleri belirlemiş bizimiçinherşeyineniyisinibilen devletimiz(ahahah içime Perihan Mağden kaçtı :) ). "baldız" mesela, ya da "haydar". "frikik" de keza, tehlikeli, cinsel içerikli. Nasıl sapkın bir zihniyet ki bu; baldız diyince aklına eşinin taş gibi kardeşiyle sevişebilme ihtimali geliyor, frikiğin -belki spordaki esas anlamını bile bilmeden- kıyafetin kenarından köşesinden görünen meme-bacak olduğunu zannediyor, haydar adını haydar dümen'in postadaki sayfasından hareketle cinsellikle özdeşleştiriyor.
***
Ülke gündemine en son haberden girdim -pardon en sonuncusu mgk toplantısı da, ağır kaçar bloga- diye en ilginci o sanmayın. Sadece ösym skandalları ve çılgın proje muhabbetinden doz aşımındayım.
***
Fatmagül'de tecavüz olayı reytingi patlattı diye dizi senaristleri sardı buna. Önce Cemile, sonra da muhteşem sülümandaki şu güzel kız. Sorsanız topu "biz kadına şiddet konusuna dikkat çekiyoruz bıdı bıdı bik bik bik" derler.
***
Bugün öğlen yemek yediğimiz cafede maison française vardı. Seviyorum dergileri. Çok güzel evler var, çoookkk... Ben de evim olsun istiyorum. Güzel evim olsun. Süper loto kuponu aldım hemen. Umudumsun MPİ =))
***
Buraya gideceğiz.
İstanbul'a veda konseri.
***
2 gündür sabah işe tramvayla gidiyorum. Sultanahmet'te, Çemberlitaş'ta, Gülhane'de gezen turistler, hep oradalarmış, hayattaki tek işleri ellerinde harita gezmekmiş gibi bir hisse kapılıyorum. Ben de kadrolu turist olmak istiyorum.